Jackpot

Iedereen wilt natuurlijk graag de bingo jackpot winnen, maar lukt het jou ook? Hoe kun je die geweldige prijzen nu binnen slepen? Om te beginnen is het natuurlijk erg belangrijk dat je goed luistert naar alle cijfers die genoemd worden. Stel je toch voor dat je een cijfer zou missen waardoor je die prachtige prijs laat lopen!

Maak je eigen geluk

Iedereen weet dat bingo een echt “geluks” spel is. Het is niet dat wanneer je al jaren bingo speelt, je beter bent dan iemand die het voor de eerste keer speelt. Het is puur geluk wanneer je een prijs binnen weet te slepen, omdat de cijfers niet van te voren bekend zijn. Net eigenlijk als bij een online krasloten of gokkasten jackpot. Toch kan je jouw eigen geluk tijdens bingo een beetje zelf maken. Dit doe je heel simpel, want met meer bingokaarten heb je meer kans om te winnen! Een hele logische beredenering natuurlijk, maar helaas niet altijd effectief, maar baat het niet schaadt het niet, toch?! Het nadeel van deze theorie is dat je wel nog beter op moet letten dat je geen nummers mist. Je hebt nu namelijk het dubbele aantal cijfers die je moet controleren.

Prachtige prijzen

Voor bingo heb je verschillende prachtige prijzen. Je kunt bijvoorbeeld een flink geldbedrag winnen, maar vaak worden er ook erg leuke pakketten gewonnen. In deze pakketten kan echt van alles zitten. Denk aan voedselpakketten tot pakketten met allerlei hebben dingen. Welke jackpot wil jij winnen? Meld je snel aan en wie weet win jij de eerst volgende jackpot! Meer jackpot prijzen vind je hier:

Verschil tussen bingo en kienen

Veel mensen verwarren bingo met kienen. Hoewel deze spellen veel op

> Lees meer
6 Card Bingo

Bij 6 Card Bingo speel je direct met 6 kaarten in plaats van 1 kaar

> Lees meer
Beetle Bingo

Waan je in een echt tropisch Bingo paradijs! Schud de pot met gekle

> Lees meer
Zaal vs Online

Bingo of kienen kennen we vroeger vooral van de grote zalen gevuld

> Lees meer