Meld je aan

Vroeg speelde je bingo alleen in de zalen van een buurthuis, waar veel mensen die je misschien wel of niet kon meespeelden. Tegenwoordig is het spelen van bingo niet alleen meer buitenshuis. De spelregels zijn hetzelfde gebleven, maar het is net zo gemakkelijk om lekker thuis met je laptop op je schoot een lekker potje bingo te spelen! Je hoeft nergens heen en je kunt lekker relaxed starten aan het spel.

Bingo speel je online

Heb jij het wel gezien met die overdrukke bingo zalen waarin alleen nog maar oudjes komen? Speel het dan lekker gemakkelijk online! Je kunt een spel snel beginnen, op momenten waarop het jou uitkomt. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken, geld storten op jouw account en spelen maar! Als je liever niet met geld deel wilt nemen aan het spel, kun je natuurlijk ook altijd met de gratis games meespelen. Je kunt ook later nog altijd van mening veranderen en toch voor het echt meespelen met de bingo game!

Geld storten doe je zo

Als je met geld mee wilt spelen tijdens deze game doe je dit heel gemakkelijk door je gratis aan te melden. Nadat je je hebt aangemeld, kun je geld storten waarmee je kunt gaan spelen. Geld storten kun je op verschillende manieren doen. Je kunt namelijk jouw rekening nummer aan jouw account aansluiten, een sms versturen of betalen met jouw creditcard. Uiteraard wordt dit geheel veilig gedaan! Meld je dus vandaag nog aan en speel dit leuke spel snel en gemakkelijk online!

 

Onze tip: De leukste spellensite van Nederland.
Claim jouw welkomstbonus!
 
 
 
 
 
 
  Claim jouw €40 welkomstbonus!  
 
  BeterBingo is de leukste spellensite van Nederland met de meest gespeelde bingo spellen en gokspelletjes. Maak nu een account aan
en ontvang €5 bonus in je account!

Momenteel hebben wij nog een zeer scherpe actie lopen. Als je
€10 stort dan ontvang je €40 vrij besteedbaar speelgeld om alle
spellen op de website te verkennen. Dus mis het niet!


 
Klik hier en meld je aan.
 
 
 

 

Zaal vs Online

Bingo of kienen kennen we vroeger vooral van de grote zalen gevuld

> Lees meer
Verschil tussen bingo en kienen

Veel mensen verwarren bingo met kienen. Hoewel deze spellen veel op

> Lees meer
Table Keno Bingo

Het spannende Bingo spelletje via jouw computer kan met deze leuke

> Lees meer
De Bingoregels

Bingo wordt al jarenlang gespeeld en is afkomstig uit Italië w

> Lees meer